Taliminatie

Praktijk voor energetische therapie


Cursus Spirituele Bewustwording.

Tijdens deze cursus leer je om spiritualiteit te herkennen en toe te passen in het dagelijkse leven.
De cursus wordt gegeven door Gerben.


Wat houdt de cursus in?

De Spirituele Wereld is steeds bezig om ons, op een vaak bijzondere wijze, te helpen. Zij doet dit veelal op een manier waarbij veel symboliek gebruikt wordt.
De Spirituele Wereld is een wereld die naast de onze bestaat en zich op een andere trilling/frequentie bevindt. Hierdoor is zij onzichtbaar voor onze aardse ogen. In deze wereld leven bijvoorbeeld onze gidsen en bepaalde overledenen.

In de cursus wordt ingegaan op veel gebruikte symboliek en hoe de Spirituele Wereld met ons communiceert. Je leert zo bewuster om te gaan met hun waardevolle boodschappen.


Voor wie is de cursus?

De cursus is laagdrempelig opgezet. Iedereen die interesse heeft in spiritualiteit kan aan deze cursus deelnemen. Er is geen speciale ervaring en/of kennis voor nodig.
Doordat we werken met kleine groepen, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het einde van de cursus ben je in staat om informatie "van boven" te herkennen en toe te passen in het dagelijkse leven.

Wil je jouw persoonlijke boodschappen vanuit de Spirituele Wereld leren begrijpen en wil je jouw spirituele bewustzijn vergroten, dan is deze cursus echt iets voor jou!


Cursusonderwerpen.

Tijdens de cursus komen diverse onderwerpen aan bod met hun eigen spirituele en symbolische betekenis:

 • Meditatie
  Meditatie is een methode om je innerlijk stil te maken zodat je in staat bent om
  boodschappen of nieuwe inzichten te ontvangen.
  Tijdens deze les wordt stap voor stap uitgelegd hoe je kunt gaan mediteren.


 • De 7 chakra's
  Chakra's zijn energiepunten in ons lichaam. Er zijn zeven hoofdchakra's en wij gaan hiervan hun functie en kenmerken bespreken.


 • Kleuren
  Waarom worden we aangetrokken tot specifieke kleuren en wat is hun spirituele betekenis? Er wordt ingegaan op de diepere betekenis van de verschillende kleuren.
  Zodoende kom je erachter waarom jij, met bijvoorbeeld kleding en met het inrichten van het interieur, zo vaak dezelfde kleur kiest. En waarom bepaalde kleuren voor jou zo goed voelen.


 • Dromen
  Dromen bevatten informatie vanuit ons onderbewustzijn. Iedereen droomt weleens en iedere droom wil ons iets duidelijk maken.
  Hoe je een droom kunt uitleggen zodat deze jou helpt in het dagelijks leven, gaan we in deze les leren.


 • Dieren
  Elk dier heeft een eigen spirituele betekenis. Soms kom je een aantal dagen achter elkaar hetzelfde dier tegen, of je droomt er over. Dan wil dat dier je iets vertellen.
  Wij gaan van een aantal veel voorkomende dieren hun spirituele betekenis leren.


 • Visualisatie in de praktijk
  Visualiseren is het met behulp van onze gedachtenkracht realiseren van bepaalde situaties.
  De kunst van het visualiseren is begrijpen hoe onze gedachten invloed hebben op ons leven. Dit gaan we op een eenvoudige wijze toepassen.

Cursusinformatie.

De cursus duurt in totaal 3 avonden, begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De cursus wordt gehouden in de pastorie aan de Veldmaterstraat 61 te Haaksbergen.
Minimale deelname: 5 personen.
De totaalprijs is € 135,- per persoon inclusief lesmateriaal en koffie/thee met iets lekkers.

de pastorie aan de Veldmaterstraat 61 te Haaksbergen

Cursuslocatie: De pastorie aan de Veldmaterstraat 61 te Haaksbergen.

Aanmelden voor de cursus:

 • Om je aan te melden voor deze cursus graag even een e-mail sturen met daarin je naam, adres en telefoonnummer. Deze e-mail kun je sturen naar:
 • Plattegrond:
  Veldmaterstraat 61 Haaksbergen

Taliminatie

Dr. Ariënsstraat 18

7481 JL HAAKSBERGEN